Posted by : Unknown 28.2.14

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni deo svakog projekta, dok komunikacija putem interneta uveliko ubrzava proces projektovanja i poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu.
Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih firmi koje se bave projektovanjem, proizvodnjom, planiranjem. Korišćenje računara za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i građevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga poveren malobrojnim CAD stručnjacima.


Može se reći da granice primene AutoCAD-a postavljaju sami korisnici, jer sve što se do juče moglo nacrtati na stari, dobro poznat način takođe možemo generisati uz pomoć AutoCAD-a. Evo nekoliko oblasti primene u kojima je AutoCAD već pronašao svoje mesto:

-Arhitektonski crteži svih vrsta

-Dijagrami toka i organizacione šeme

-Ponude i prezentacije

-Grafikoni svih vrsta

-Crteži iz oblasi elektrotehnike, građevinarstva, mašinstva i aeronautike

-Izrada topografskih i geografskih karata

-Grafovi i druge vrste predstava matematičkih funkcija

-Izrada logotipa, čestitki i drugih vrsta umetničkih crteža



Pri crtanju uz pomoć AutoCAD-a vi stvarate nešto mnogo složenije od samog crteža. PC može primati informacije o elementima crteža na način koji će kasnije omogućiti njihovu laku dopunu, izmenu ili različitu prezentaciju, sve u cilju izvlačenja maksimuma iz svake od unetih informacija. Uz sve ovo korišćenje AutoCAD-a ne podrazumeva prethodno poznavanje elektronike ni programiranja, već je njegova upotreba prilagođena potrebama savremenog korisnika.

Sve ovo za  samo 4900 dinara.


Specijalno za Vas u saradnji sa Promocijama i popustima  umesto 18 000 din cena je samo 4900 dinara.
Naučite Autocad 2D i 3D 2014 uz popust od 72%.

Info 065 33 211 77 Saša
manager@sasamihajlovic.com

Vladimira Tomanovića br.7, Beograd






{ 1 коментара... read them below or add one }

- Copyright © Inženjersko crtanje - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -